DZIĘKUJEMY ZA 1%

DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM, którzy nam zaufali i POWIERZYLI SWÓJ 1% naszej organizacji. To dzięki TAKIM LUDZIOM jak PAŃSTWO możemy wspierać NAJBARDZIEJ POTRZEBUJĄCYCH. Rozliczenie 1% zostanie ogłoszone na stronie FUNDACJI oraz na FACEBOOK'u niezwłocznie po otrzymaniu szczegółowych danych z urzędu skarbowego

Wielkanoc 2016

Szanowni Państwo !!! W tym wyjątkowym czasie życzymy, aby nadchodzące ŚWIĘTA WIELKANOCNE wniosły do Serc i Rodzin prawdziwą Radość, pogodę ducha, spokój, ciepło, świeżość i nadzieję.

KILOGRAMY DOBRA

I Konkurs o tytuł FILANTROPA SKARBOWOŚCI 2016        pt. „ KILOGRAMY DOBRA”

Galeria artystyczno - charytatywna

GALERIA artystyczno-charytatywna ANIOŁAMI DLA SIEBIE BĄDŹMY rozpoczęła swoją działalność. Uruchamiamy NASZ KAWAŁEK NIEBA … Pragniemy, aby GALERIA była nie tylko miejscem ekspozycji prac dzieci, ale także by była przyjazną przestrzenią łączącą małych artystów, artystów amatorów oraz profesjonalistów. Chcielibyśmy, aby to miejsce żyło, aby było miejscem częstych spotkań i integracji naszych PODOPIECZNYCH z DARCZYŃCAMI, PRZYJACIÓLMI FUNDACJI, SENIORAMI, WOLONTARIUSZAMI, PRACOWNIKAMI i WSZYSTKIMI,  którzy tak jak my POKOCHAJĄ to miejsce…

Fundraisingowa Wiosna 2016 w Bydgoszczy

Spotkanie dla nowych fundraisierów i tych którzy chcą zacząć! Fundraising Stosowany Narzędzia skuteczne w Polsce.

MISS SKARBOWOŚCI 2016

Zobacz KANDYDATKI na MISS SKARBOWOŚCI 2016 ! Wybierz swoją MISS głosując przez wysłanie SMS-a o treści podanej przy każdej KANDYDATCE pod numer 7248

VI OGÓLNOPOLSKI KONKURS PLASTYCZNY

ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU VI OGÓLNOPOLSKIM KONKURSIE PLASTYCZNYM DLA DZIECI SZKÓŁ PODSTAWOWYCH   pt. „RODZINA- tu zaczyna się życie, a miłość nigdy się nie kończy”

XV Mistrzostwa Polski Skarbowców o Puchar Ministra Finansów 27-28 maja 2016r. - Toruń

Uwaga: Termin zgłoszeń i płatności został przedłużony do dnia 29 lutego 2016 roku. więcej...

MISS SKARBOWOŚCI 2016

Zapraszamy do udziału w II Ogólnopolskim Konkursie MISS SKARBOWOŚCI 2016!
Etos Skarbowca Facebook
Przekaz dotacje Paypal USA