KOMU POMAGAMY?

163. Maciej Badek

Zapewne pamiętacie naszego małego Podopiecznego 163.Maciusia Badka /7 lat, opóźnienie psychoruchowe po zakażeniu bakteryjnym/, US

Tata i Rodzina Maciusia dziękują za naszym pośrednictwem Wszystkim Darczyńcom. Dzięki Waszej wrażliwości i hojności Maciuś może korzystać z serii 30 zabiegów tlenoterapii w komorze hiperbarycznej / koszt miesięcznej terapii z codziennymi dojazdami do Pabianic: ok. 5 700 zł./

Zabiegi te powodują 8-krotne zwiększenie liczby krążących w organizmie komórek macierzystych, które przemieszczają się do uszkodzonych komórek i tkanek co skutkuje procesem naprawczym tychże komórek. Ponadto zabiegi w komorze hiperbarycznej działają stymulująco na pracę mózgu i układ immunologiczny.

Jesteśmy przekonani, że terapia oraz turnus rehabilitacyjny, na który wybiera się Maciuś z tata  jeszcze podczas tegorocznych wakacji przyniosą poprawę zdrowia i sprawności Maćka.

Rodzina Maćka trzyma się tak dzielnie dzięki Wam i wszystkim ludziom dobrej woli, którzy wspierają walkę o zdrowie Maciusia.

Dziękujemy!

Rehabilitacja Maciusia to wieloletnia, kosztowna terapia. Maćka i Jego Rodzinę można nadal wspierać za pośrednictwem Fundacji Skarbowości im. Jana Pawła II:

1.  Przekazując dowolną darowiznę online cel szczegółowy: 163. Maciej Badek
  2.  Wpłacając dowolną darowiznę na dedykowane subkonto Fundacji Skarbowości nr 57 1240 1183 1111 0010 7745 7584 z dopiskiem 163. Maciej Badek
  3.  Wysyłając DOBREGO SMS-a na numer 72 601 o treści WSPIERAM.163  /koszt SMS 2,46 zł z VAT/
  4.  Przekazując 1% podatku – KRS 0000039541, cel szczegółowy: 163. Maciej Badek

Pozdrawiamy!